Godkänn offert & ritningar

Inga takstolar byggs förrän du godkänt!

Process-Godkänn.png

När du lagt en beställning till oss skickar vi tillbaka en orderbekräftelse till dig. På bekräftelsen kan du läsa allt det som vi kommit överens om. Du får också en leveransvecka som vi lovar att hålla. Om du inte kan ta emot takstolarna under den veckan måste du kontakta oss omgående men senast tre veckor innan vi ska leverera för att inte riskera att det tilkommer en kostnad då vi redan planerat in era takstolar på en bil.

Efter att du fått orderbekräftelsen lämnas ditt projekt över till en konstruktör som kommer att rita upp produktionsritningar till dig, dessa kan skilja en del ifrån de ritningar du fått i offertskedet. Främsta anledningen är att de nu är uppritade skarpt och anpassade för att vi ska kunna producera dem i vår fabrik. Vi tar nu fullt ansvar för konstruktionen. Ritningarna är därför signerade både av konstruktören och granskade av ytterligare en annan konstruktör. När konstruktören är klar med ritningarna kommer dessa att skickas till dig för granskning och godkännande.

Med granskning menar vi att du måste kontrollera utseendet och måtten så att det stämmer med det du vill ha. Du behöver självklart inte kontrollera att alla byggnormer är uppfyllda, det har vi redan gjort!

Har du önskemål om eventuella ändringar behöver du kontakta konstruktören omgående så att ritningarna kan justeras. Tänk på att i det här skedet är det svårt att göra större ändringar då detta redan borde meddelats tidigare. Om vi helt måste rita om ritningarna för att du vill ändra mot det du sagt tidigare kan vi tvingas ta ut en omritningskostnad.

Pil-vänster.png  Pil-höger.png Nästa steg Produktion

En av våra konstruktörer står vid sin dator

Har du fått ritningar att godkänna?

Formulär för godkännande