Vi växer och söker Kontorschef

Vi växer och söker Kontorschef

Nässjö Takstolsfabrik är en ledande leverantör av takstolar i Sverige. Vår verksamhet präglas av kontinuitet då företaget har funnits sen 1984 utan avbrott. Under årens lopp har vi ständigt utvecklats och blivit väl medvetna om branschens krav och problem. Nässjö Takstolsfabrik´s starka position på marknaden vilar på erfarenhet, produktkännedom, samarbete med flera av branschens bästa maskintillverkare och sist men inte minst kontakterna med våra kunder som bidrar till produktutveckling.Vårt breda sortiment innehåller såväl standardkonstruktioner som kundspecifika lösningar. Vi utgår alltid från dina behov och tar fram den rätta lösningen för dig. Bland våra kunder återfinns små och stora byggentreprenörer, byggvaruhandeln, privatpersoner och välkända husfabriker. Vår produktionsutrustning håller en hög teknisk standard och vi nyinvesterar regelbundet i den senaste tekniken för att du som kund ska kunna känna trygghet.

Arbetsuppgifter

Vi söker en närvarande ledare som vill bli vår nya Kontorschef i Jönköping! Som Kontorschef får du en bred roll och med fokus på kundnyttan och affärsutveckling ansvarar du för att vidareutveckla och optimera vår försäljning/konstruktion av takstolar och produkter kopplade till dessa. Du arbetar nära dina kollegor inom konstruktion och försäljning vilka du också ansvarar för att leda och utveckla.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att hantera och utveckla strategiska affärer, förhandlingar, konstruktion samt följa och utveckla verksamheten. Till din hjälp i arbetet har du ett team med cirka tio konstruktörer/säljare som du har personalansvar för. I ditt dagliga arbete ingår framför allt övergripande ansvar för kontoret och personalen i Jönköping men även hantera förfrågningar från våra kunder och konstruera tekniska lösningar. Du har möjlighet att välja en mer säljande eller konstruerande inriktning men kontinuerlig kontakt är en grundpelare i dem båda. Resor kan förekomma i tjänsten.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen drivs du av och brinner för teamwork, tekniska lösningar och kundkontakt! Vi ser även att du har arbetslivserfarenhet inom ledarskap samt kunskaper om konstruktion. Vi ser det som meriterande men är inget krav om du har en byggingenjörutbildning eller liknande. Har du erfarenhet av trähusproduktion i industriell miljö är även det meriterande.

Du drivs av att leverera resultat som bidrar till att organisationen når sina mål och skapar nytta. Du arbetar effektivt och uthålligt för att nå mål och uppmärksammar svårigheter och lösningar. Självklart har du även ett genuint teknikintresse! Befattningen kräver ett stort mått av affärsmässighet och för att trivas behöver du vara driven, social, affärsmässig och jordnära. Vi säljer kunskap och kompetens där vårt tekniska kunnande är en konkurrensfördel.

Övrig information

Tjänsten som är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placering på vårt kontor i Jönköping. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Patrik Elardt, Försäljningschef, telefonnummer 0380 - 55 71 94.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 15 maj eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Klicka här för att skicka din ansökan