Vi söker Truckförare!

Vi söker Truckförare!

Nässjö Takstolsfabrik är en ledande leverantör av takstolar i Sverige. Vår verksamhet präglas av kontinuitet då företaget har funnits sen 1984 utan avbrott. Under årens lopp har vi ständigt utvecklats och blivit väl medvetna om branschens krav och problem. Nässjö Takstolsfabrik´s starka position på marknaden vilar på erfarenhet, produktkännedom, samarbete med flera av branschens bästa maskintillverkare och sist men inte minst kontakterna med våra kunder som bidrar till produktutveckling.Vårt breda sortiment innehåller såväl standardkonstruktioner som kundspecifika lösningar. Vi utgår alltid från dina behov och tar fram den rätta lösningen för dig. Bland våra kunder återfinns små och stora byggentreprenörer, byggvaruhandeln, privatpersoner och välkända husfabriker. Vår produktionsutrustning håller en hög teknisk standard och vi nyinvesterar regelbundet i den senaste tekniken för att du som kund ska kunna känna trygghet.

Arbetsuppgifter

Som truckförare/tillplockare arbetar du främst med att förse våra produktionsanläggningar med material, lastning och lossning av gods på anläggningen samt tillplockning och påfyllnad av våra lager. Förutom att köra truck kommer du att vid behov arbeta inne på anläggningarna.
Då arbetet är självständigt och omväxlande, ställer vi höga krav på att du är självgående och tar stort eget ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ordningsam, energisk och initiativtagande. Vi tar för givet att du har truckvana och truckkort B1 och vi ser gärna att du har någon form av trävana, men även produktionserfarenhet är av intresse.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Du kommer att arbeta i 2-skift. Placering vid vår produktionsanläggning i Nässjö
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Fabrikschef Patrik Wibring på telefonnummer 0380-555079.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 24 Juni eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Sök tjänsten genom att klicka på länken här

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.