Lediga tjänster

Lediga tjänster

Nässjö Takstolsfabrik AB är specialiserade på tillverkning av takstolar och fackverksbjälklag.
Som anställd hos oss är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Vår moderna produktionsanläggning finns mitt på Småländska höglandet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig med spännande och innovativa projekt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt arbetsklimat.

 

Takstolsbyggare  - Nässjö

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär tillverkning av takstolar. Som takstolbyggare/snickare jobbar du med tillverkning av takstolar i trä. Tillverkning sker genom att utifrån ritning och färdigkapat virke ställa och pressa takstolar med spikplåtar. Varje objekt är unikt och oftast jobbar man två personer på varje press-station.

Kvalifikationer

Erfarenhet av byggnadsarbete/hustillverkning är meriterande, men även annan produktionserfarenhet är intressant. Egenskaper som vi uppskattar är att du är noggrann, arbetsam, ansvarsfull och öppen för nya idéer

Övrig information

Tjänsten är visstid med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning. Du arbetar i 2 –skift. Placeringsort: Nässjö

För mer information om tjänsten, kontakta Fabrikschef Patrik Wibring på 0380-55 50 79. Din ansökan skickar du till patrik.wibring@takstolsfabriken.se

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och tillsättning av tjänsten, så skicka in din ansökan idag!Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

 

Följ med in till Emelie.

Vad rör sig i huvudet på en konstruktör och hur ser en typisk dag ut?