default logo

BYGGINGENJÖR-KONSTRUKTÖR

Nässjö Takstolsfabrik AB är specialiserade på tillverkning av takstolar och fackverksbjälklag. Som anställd hos oss är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Vår moderna produktionsanläggning finns mitt på Småländska höglandet. Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig med spännande och innovativa projekt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt arbetsklimat.

ARBETSUPPGIFTER

Som Takstolskonstruktör hos Nässjö Takstolsfabrik jobbar du i huvudsak med att ta fram konstruktions- och tillverkningsritningar, göra konstruktionsberäkningar och ta fram offertunderlag i nära samarbete med våra kunder. Dina arbetsuppgifter består bl a av:

  • Konstruktion av takstolar & bjälklag
  • Dimensionering av balkar, pelare & infästningar
  • Upprätta takplaner, produktionshandlingar etc.

KVALIFIKATIONER

För att lyckas i befattningen som konstruktör bör du vara byggnadsingenjör eller byggnadstekniker med goda kunskaper i trä- och byggnadskonstruktion, och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med datorstödd konstruktion. Vi arbetar i specialprogrammen RoofCon och TrussCon, och i dessa program får du internutbildning.

Vana av teknisk försäljning är meriterande. Arbetet är självständigt och innebär mycket kundkontakt, vilket ställer krav på god initiativ- och samarbetsförmåga.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och miljömedvetet arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Nässjö, Jönköping eller Stockholm.

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Försäljningschef Henrik Werneteg på telefonnummer 0380-55 50 72.

Din ansökan skickar du till henrik.werneteg@takstolsfabriken.se.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 14 januari eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.